• cilësisë

  Ne mund të ofrojmë mbështetje teknologjike të mykut dhe procesit

  më shumë
 • cilësisë

  Makinat jane me sistem servo

  më shumë
 • cilësisë

  Ne mund të ofrojmë makina të linjës së tërë

  më shumë
 • cilësisë

  Makineritë janë eksportuar në mbi 50 vende

  më shumë

Pse
zgjidhni
neve?

MË SHUMË

KUSH JEMI NE

 • 5

Dongguan Yihui Hydraulic Machinery Co, Ltd, ka përvojë në projektimin dhe prodhimin e llojeve të ndryshme të makinerive të shtypjes hidraulike dhe makinerive stampuese, veçanërisht të specializuara në prodhimin e makinës servo hidraulike të shtypjes.Fabrika është themeluar në vitin 1999, mbulon një sipërfaqe prej 8000 metrash katrorë.Ne po zbatojmë rreptësisht standardet e menaxhimit ISO9001, CE dhe SGS, BV.
Ne mund të ofrojmë zgjidhje totale, duke përfshirë makinat, kallëpet, teknologjinë e përpunimit të produkteve, linjat e automatizuara të prodhimit.

Shfaqja e produktit