нашите производи

Ние нудиме широк спектар на тиа производ

КОИ СМЕ НИЕ

Ние нудиме широк спектар на тиа производ

Dongguan Yihui Хидраулични машини копродукции, Ltd, има искуство во дизајнирање и производство на различни видови на хидраулични преси и печат машини, особено специјализирана за производство серво хидраулична машина печат. Фабриката е основана во 1999 година, зафаќа површина од 5.000 квадратни метри. Ние строго спроведување на ISO9001, CE, и стандарди за управување со SGS, Б.В..
Ние може да обезбеди вкупно решенија, вклучувајќи и машини, калапи, технологија за обработка на производот, автоматски производствени линии.