Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Jeni prodhues apo tregtar?

Ne jemi profesionistë në prodhimin e presës hidraulike për më shumë se 20 vjet, ne kemi projektuesin tonë dhe makinat janë patentuar.

Si të merrni një kuotë të saktë?

Konsumatori duhet të sigurojë kërkesat teknike të lidhura, vizatimet, fotot, tensionin industrial, daljen e planifikuar, etj.

Po sikur ta përdor këtë makinë për herë të parë dhe nuk di asgjë për të?

Ne do të kemi inxhinierët tanë që t'ju mësojnë se si ta përdorni atë, ju thjesht mund të na informoni disa detaje të produktit që ju nevojitet dhe ne mund ta personalizojmë si porosinë tuaj të veçantë.

Si funksionon fabrika juaj në lidhje me kontrollin e cilësisë?

Dongguan YIHUI ka parë cilësinë si prioritet. Ne i kushtojmë gjithmonë një rëndësi të madhe kontrollit të cilësisë nga fillimi deri në fund, kështu që shtypi ynë mund të përputhet me të gjitha standardet CE dhe ISO gjithashtu standarde më strikte.

Po në lidhje me kohën tuaj të dorëzimit?

Në përgjithësi, do të duhen 35 ditë pune pas marrjes së pagesës së depozitës. Koha specifike e dorëzimit varet nga artikujt dhe sasia e porosisë tuaj. Ndonjëherë ne kemi makina standarde në magazinë.

Cila është periudha e garancisë së makinës?

Ne mund të ofrojmë 1 vit garanci për makinat tona, Ne mund të dërgojmë inxhinier në vendin e klientit nëse ka probleme të mëdha të cilësisë. Ne mund të ofrojmë shërbimin e internetit ose thirrjeve në çdo kohë.

Cili është shërbimi pas shitjes i fabrikës suaj?

1.Instalimi:Instalimi dhe vënia në punë falas, shpenzimet e udhëtimit janë për klientin e huaj.(Përfshirë biletën e rrumbullakët dhe koston e akomodimit)
2. Trajnimi i personelit: Inxhinierët tanë do t'u japin punonjësve tuaj trajnim falas të makinerive kur ata të vijnë në kompaninë tuaj për të montuar makinat dhe mirë se vini në fabrikën tonë për të mësuar se si të përdorin makinën tonë

Cili është avantazhi i fabrikës suaj?

Komponentët kryesorë të makinës sonë importohen nga markat e famshme si Japonia dhe Gjermania. Pra, cilësia është afër prodhimit japonez, por çmimi për njësi është më i ulët se ai.

Ne kemi një shërbim të plotë të linjës së prodhimit (projekt me çelës në dorë), që do të thotë se ne jo vetëm që mund të ofrojmë shtypjen dhe kallëpin, por gjithashtu mund të personalizojmë sipas porosisë tuaj të veçantë.

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?