Shërbimet

ODM, ODM është në dispozicion, Personalizo në dispozicion
Ne mund të ofrojmë zgjidhje totale, duke përfshirë makinat e shtypit, kallëpet, teknologjinë e përpunimit të produkteve, linjat e automatizuara të prodhimit.

Shërbimi pas shitjes:
Periudha e garancisë: ne ofrojmë garanci falas për 12 muaj pas dorëzimit dhe ofrojmë shërbim me pagesë pas periudhës së garancisë falas për jetën.
1. Brenda periudhës së vlefshme të garancisë falas, ne ofrojmë shërbim falas për pjesët e dëmtuara jo nga njeriu dhe paguajmë transportin për pjesët e këmbimit.
2.Pas periudhës së garancisë së vlefshme 12 muajsh, ne ofrojmë shërbimin me pagesë të komponentit dhe riparimit dhe përballemi me të gjitha zgjidhjet e problemeve të të gjithë makinës. Shpenzimet e udhëtimit jashtë vendit duhet të jenë përgjegjësia juaj.
3. Vendndodhja e shërbimit pas shitjes është në fabrikën e klientit.

Kompania YIHUI mund të dërgojë inxhinier në fabrikën e klientit për të rregulluar makinën dhe për të ofruar trajnime.
Për të gjitha shërbimet e mirëmbajtjes së mësipërme, ne do të përgjigjemi brenda 24 orëve.