Historia

Historia e Zhvillimit

1. Në vitin 1999, Dongguan Shangyu Machinery Processing Shop u themelua në Dalang Town, Dongguan City, duke operuar pjesë të përpunimit, makineri shtypi jo standarde dhe hidraulike.

2. Në vitin 2002, për zgjerimin e fushës së biznesit, fabrika fillimisht u zhvendos në një vend të vendosur në Zonën Industriale Hekeng, Qiaotou Town, Dongguan City ku mbulon një sipërfaqe prej 600 metrash katrorë. Ajo u riemërua në Fabrika e Makinerisë Dongguan Yuhui e cila ishte e specializuar për makineri të shtypjes jo standarde dhe hidraulike.

3. Në vitin 2004, fabrika u zhvendos së dyti në Jiujiangshui, Changping Town, Dongguan City, e specializuar në makineritë e shtypjes hidraulike për formimin e pajisjeve.

4. Në vitin 2010 është regjistruar marka tregtare "Yuhui".

5. Në vitin 2010 ka kaluar inspektimi i Byrosë Shtetërore të Mbikëqyrjes së Cilësisë.

6. Në vitin 2010, fabrika u zhvendos për herë të tretë në Zonën Industriale Hekeng, Qiaotou, Dongguan City, me një sipërfaqe prej 1200 metrash katrorë dhe u riemërua në Dongguan Yihui Hydraulic Machinery Co.,LTD.

7. Në vitin 2011 YIHUI fitoi patentat kombëtare të shpikjeve dhe patentat e tipit të ri, dhe vuri në prodhimin e makinerive të shtypjes hidraulike të kontrollit numerik.

8. Në vitin 2011 YIHUI fitoi titullin e Ndërmarrjeve Private të Shkencës dhe Teknologjisë.

9. Në vitin 2012 YIHUI zgjeroi shkallën e prodhimit me sipërfaqe operimi prej 3500 metrash katrorë, dhe vuri në prodhimin e makinerive të shtypjes servo hidraulike.

10. Në vitin 2015, u krijua departamenti i marketingut jashtë shtetit për të hapur tregun e huaj;

11. Në vitin 2016, YIHUI fitoi 6 patenta të reja kombëtare.

12. Më 27 shtator 2016, YIHUI mori Certifikimin ISO të Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë;

13. Më 30 Nëntor 2016, YIHUI u nderua me titullin Ndërmarrje e Teknologjisë së Lartë.

14. Në vitin 2016, YIHUI kaloi sërish inspektimin e bërë nga Byroja Shtetërore e Mbikëqyrjes së Cilësisë.

15. Në nëntor 2016, YIHUI u miratua nga certifikimi ndërkombëtar CE;

16. Në vitin 2017, YIHUI u specializua në makinën shtypëse hidraulike të tërheqjes së thellë të servo, makinën shtypëse hidraulike të falsifikimit të ftohtë dhe zgjidhjen e të gjithë linjës.

17. Në vitin 2018, YIHUI Alibaba International mori miratimin e SGS.

18. Në vitin 2019, YIHUI u certifikua në faqen e internetit Made-in-China.