produk urang

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk

Saha urang

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk

Dongguan Yihui hidrolik mesin Co., Ltd, geus ngalaman di ngarancang jeung manufaktur rupa-rupa mesin pencét hidrolik na stamping mesin, utamana husus di manufaktur servo mesin pencét hidrolik. Tutuwuhan ngadeg di 1999, nyertakeun wewengkon 5,000 méter pasagi. Kami mastikeun ngalaksanakeun ISO9001, CE, sarta standar manajemén SGS, BV.
Bisa nyadiakeun total solusi, kaasup mesin, molds, téhnologi processing produk, garis produksi otomatis.