produk kita

We offer sawetara saka sudhut lineups produk

WHO kita

We offer sawetara saka sudhut lineups produk

Dongguan Yihui Hydraulic Machinery Co., Ltd, wis ngalami ing ngrancang lan Manufaktur macem-macem jinis mesin press hydraulic stamping mesin, utamané specialized ing Manufaktur servo mesin press hydraulic. Tanduran iki diadegaké ing taun 1999, jembaré 5.000 meter. We sing strictly ngleksanakake ISO9001, CE, lan standar Manajemen SGS, BV.
Kita bisa nyedhiyani total solusi, kalebu mesin, cetakan, teknologi Processing produk, garis produksi otomatis.