YHA4 Trimming Hydraulic Press

YHA4 Trimming Hydraulic Press Featured Image
  • YHA4 Trimming Hydraulic Press
  • YHA4 Trimming Hydraulic Press
  • YHA4 Trimming Hydraulic Press
  • YHA4 Trimming Hydraulic Press
  • YHA4 Trimming Hydraulic Press
  • YHA4 Trimming Hydraulic Press
  • YHA4 Trimming Hydraulic Press
  • YHA4 Trimming Hydraulic Press

APLIKASI PRODUK:

Edge trimming lan mbentuk kanggo kabeh jinis aluminium lan magnesium alloy die castings.

Paling akeh diterapake ing lapangan kaya produk ponsel Al-mg alloy, bagean casting mobil lan motor.

Shaping lan trimming kanggo logam utawa nonlogam.

Pers trim, sing ditawakake kita, diprodhuksi kanthi komponen kualitatif sing ngetrapake teknologi canggih. Digunakake sacara wiyar ing karet, baja lan industri liyane amarga fungsine sing efisien, paling ora pangopènan, layanan sing dawa lan gampang dipasang.


  • Jumlah Pesanan Min. 1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 500 Piece / Piece saben taun
  • Detail Produk

    Pelanggan kita

    Umpan Balik Pelanggan

    Pameran

    Tag produk

    Item Unit Spesifikasi Produk
    YHA4-10TS YHA4-15TS YHA4-20TS YHA4-25TS YHA4-30TS YHA4-35TS
    Max. Tekanan kerja Mpa 13 19 21 20 19 23
    gaya silinder utama kN 100 150 200 250 300 350
    Max. Stroke saka ram mm 300 300 300 300 350 350
    Dhuwur maksimal mm 400 450 450 500 550 550
    Ukuran aperture blanking tengah mm 150*100 150*100 150*100 200*150 200*150 250*200
    Kacepetan ram Down ora mbukak mm/s 260 260 230 220 200 220
    menet mm/s 40 38 35 30 20 30
    wangsul mm/s 260 260 225 220 200 210
    Area efektif meja kerja RL (kolom ing njero) mm 450 500 500 550 550 650
    FB (tepi) mm 450 500 500 550 550 550
    Dimensi sakabèhé LR mm 900 900 900 980 980 980
    FB mm 850 850 850 900 900 900
    H mm 2105 2155 2155 2220 2270 2420
    daya motor kW 4 4 4 4 4 6
    Total bobot (Kira-kira) kg 900 950 1020 1080 1120 1400
    Jumlah lenga (Approx) L 150 150 150 170 170 180

    Item Unit Spesifikasi Produk
    YHA4-40TS YHA4-50TS YHA4-60TS YHA4-80TS YHA4-100TS YHA4-150TS
    Max. Tekanan kerja Mpa 19 21 20 21 20 21
    gaya silinder utama kN 400 500 600 800 1000 1500
    Max. Stroke saka ram mm 450 450 450 450 450 450
    Dhuwur maksimal mm 600 700 700 700 700 700
    Ukuran aperture blanking tengah mm 250*200 250*200 300*200 400*250 400*250 400*250
    Kacepetan ram Down ora mbukak mm/s 210 205 190 190 190 190
    menet mm/s 20 18 15 15 15 15
    wangsul mm/s 200 200 190 190 190 175
    Area efektif meja kerja RL (kolom ing njero) mm 700 800 900 1000 1000 1000
    FB (tepi) mm 600 650 750 800 800 800
    Dimensi sakabèhé LR mm 1250 1340 1460 1580 1620 1680
    FB mm 1100 1150 1220 1320 1350 1370
    H mm 2550 2750 2800 2850 2950 3150
    daya motor kW 6 11.6 11.6 11.6 16.4 16.4
    Total bobot (Kira-kira) kg 1650 2400 2900 3200 3400 3600
    Jumlah lenga (Approx) L 200 250 300 300 300 300

    11

    Keuntungan saka mesin kita:

    l Kanthi sistem Servo

    YIHUI Hydraulic press karo sistem servo, bisa nggawa sampeyan 10 jinis Kaluwihan kaya ing ngisor iki:

    1. Bisa nyegah bocor lenga. Amarga nggunakake motor Servo, suhu lenga bisa luwih murah.

    2. Inggris lan basa lokal negara pelanggan, antarmuka operasi bilingual, gampang dioperasikake.

    3. Bisa ngirit energi listrik 50% – 70%.

    4.Parameter lan Kacepetan bisa diatur ing layar tutul, gampang operate. (Mesin tanpa sistem servo, kacepetan ora bisa diatur.)

    5. Bisa 3 nganti 5 taun umur layanan luwih saka mesin umum.

    tegese, yen mesin umum bisa layanan kanggo 10 taun, banjur mesin karo servo, bisa nggunakake 15 taun.

    6. Njamin safety lan gampang dingerteni kesalahan, gampang ditindakake sawise layanan. Amarga weker otomatis lan sistem ngatasi masalah otomatis.

    7. Gampang banget kanggo ngganti cetakan, wektu sing luwih cendhek kanggo ngganti cetakan.

    Amarga nduweni fungsi memori, yen nggunakake cetakan asli, ora perlu nyetel parameter maneh,

    8. sepi banget, ora rame.

    9. Luwih stabil tinimbang mesin umum.

    10. Kathah presisi dhuwur tinimbang mesin umum.

    l Kita bisa nyuplai ora mung mesin khusus, cetakan, lengen robot (manipulator), teknologi proses feeder otomatis, lan mesin relatif liyane nanging uga layanan baris produksi lengkap.

    l Komponen utama diimpor saka Jepang lan Taiwan. Dadi kualitase cedhak karo produksi Jepang, nanging rega unit luwih murah tinimbang produksi Jepang.

    l Pabrik kita duwe spesialisasi ing pangembangan independen lan ngasilake pers hidrolik luwih saka 20 taun. Dadi produk stabil lan kualitas dhuwur.

    l Mesin awak, kita nggunakake struktur mlengkung, luwih kuwat tinimbang struktur welding umum.

    l Pipa lenga, kita nggunakake struktur Clip-on, luwih nyenyet tinimbang struktur welding umum. Nyegah bocor lenga.

    l Kita njupuk blok manifold minyak terpadu, luwih gampang mriksa mesin lan mesin ndandani.

    Kontrol kualitas

    Kabeh press hidrolik ing pabrik kita wis lulus sertifikat CE, ISO, SGS, BV.

    Fitur Teknis

    1. Nggunakake silinder kacepetan dhuwur sing dibangun, nduweni kacepetan cepet lan efisiensi produksi sing dhuwur.
    2. Sekawan kolom digawe saka baja paduan kanthi kekuatan dhuwur kanthi permukaan dilapisi krom lan tahan abrasi sing apik.

    3. Tekanan, stroke lan wektu pressurizing bisa diatur miturut syarat pangolahan.

    4. konfigurasi opsional: tameng protèktif, piranti anti-gulung, ndamu lan njabut piranti scraps, cahya LED lan grating infrared, etc.

    Lingkup ditrapake

    1. Vents trimming lan mbentuk kanggo kabeh jinis aluminium alloy die casting lan Magnesium alloy die casting.
    2. Paling akeh digunakake ing lapangan kaya aluminium magnesium alloy produk ponsel, mobil lan motor die casting bagean, etc.
    3. Shaping lan punching kanggo bagean logam utawa nonmetal.Center Blanking

    Pusat Blanking

    Side Blanking

    Perisai Proteksi

    Robot otomatis bisa digunakake kanggo ngoperasikake mesin meja kerja sing gedhe.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 3

    Napa akeh perusahaan merek terkenal sing kerja sama karo kita?

    1.Pabrik kita duwe spesialisasi ing pangembangan independen lan ngasilake pers hidrolik sajrone 19 taun. Dadi produk stabil lan kualitas dhuwur.

    2. Awak mesin, kita nggunakake struktur mlengkung, luwih kuwat tinimbang struktur welding umum.

    3. Pipa lenga, kita nggunakake struktur Clip-on, luwih nyenyet tinimbang struktur welding umum. Nyegah bocor lenga.

    4. Kita njupuk blok manifold minyak terpadu, luwih gampang mriksa mesin lan mesin ndandani.

    5.Komponèn utama diimpor saka Jepang lan Taiwan. Dadi kualitase cedhak karo produksi Jepang, nanging rega unit luwih murah tinimbang produksi Jepang.

    6.Pabrik kita bisa nawakake layanan line set lengkap, kayata cetakan, teknologi proses, lan mesin relatif liyane.

     

    4

    Sertifikat :

    2

    1

    YIHUI Hydraulic press karo sistem servo, bisa nggawa sampeyan 10 jinis kaluwihan kaya ing ngisor iki:

    1.Bisa supaya ora bocor lenga. Amarga nggunakake motor Servo, suhu lenga bisa luwih murah.
    2.Inggris lan basa lokal negara pelanggan, antarmuka operasi bilingual, gampang dioperasikake.
    3. Bisa ngirit energi listrik 50% – 70%.
    4.Parameter lan Speed ​​bisa diatur ing layar tutul, gampang kanggo operate.
    (Mesin tanpa sistem servo, kacepetan ora bisa diatur.)
    5. Bisa 3 nganti 5 taun umur layanan luwih saka mesin umum.
    Iku tegese, yen mesin umum bisa layanan kanggo 10 taun, banjur mesin karo servo, bisa nggunakake 15 taun.
    6. Njamin safety lan gampang dingerteni kesalahan, gampang ditindakake sawise layanan.
    Amarga weker otomatis lan sistem ngatasi masalah otomatis.
    7. Gampang banget kanggo ngganti cetakan, wektu sing luwih cendhek kanggo ngganti cetakan.
    Amarga nduweni fungsi memori, yen nggunakake cetakan asli, ora perlu nyetel parameter maneh,
    8. sepi banget, ora rame.
    9. Luwih stabil tinimbang mesin umum.
    10. Kathah presisi dhuwur tinimbang mesin umum.