China YHA3 cold forging hydraulic press factory and manufacturers | Yihui

YHA3 cold forging hydraulic press

Aplikasi Product:

 Extrusion ngecor stamping kanggo bagean otomatis kaya pindah lan peserta universal, radiator LED lan pribadi hardware, etc.

 Cethek mulet lan mbentuk kanggo logam lan nonlogam.

Kita Hydraulic Forging Pencet wis nuntut ing industri beda kaya baja, heavy metal, engineering lan construction Amerga sawijining ngisor kasebut

fitur:

 operasi Highly efisiensin

 pangopènan paling

 urip fungsi ingkang dipun danguaken

 gampang instalasi


  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 500 Piece / Bagéyan saben taun
  • Detail produk

    Pelanggan kita

    pelanggan Komentar

    pameran

    Tags Product

    item unit Specifications Product
    YHL3-300TS YHL3-500TS YHL3-650TS YHL3-800TS YHL3-1000TS YHL3-1500TS
    meksa Max.Working MPa 24 25 25 24 24 24
    pasukan silinder utama kN 3000 5000 6500 8000 10000 15000
    Max.Stroke wedhus mm 400 400 500 500 500 500
    dhuwur Max.Open mm 700 900 1000 1200 1400 1500
    pasukan silinder ejection kN 30 30 30 30 30 30
    Max.Stroke saka ejection silinder mm 50 50 50 50 50 50
    Lower ejection silinder pasukan nominal kN 300 400 500 500 600 1000
    Max.stroke saka Lower ejection silinder mm 200 200 200 200 200 200
    Kacepetan ram Down ora mbukak mm / s 260 230 220 190 190 190
    mencet mm / s 50 50 50 20 20 20
    bali mm / s 230 220 210 180 180 180
    area Efektif meja apa RL (pinggiran) mm 650 750 850 1000 1200 1500
    FB (pinggiran) mm 700 800 1000 1060 1400 1500
    ukuran sakabèhé LR mm 1390 1780 2760 2960 3200 3700
    FB mm 1580 1870 2100 2300 2500 2800
    H mm 3250 3700 4000 4400 4900 5600
    daya Motor kW 16.4 24.5 31 49,6 60 91
    Total bobot kg 8500 12000 14000 21000 25000 33000
    jumlahe Oil (Approx) L 600 800 800 1000 1300 1500

    42 yhl3 500ton 27 28

    Kaluwihan saka mesin kita:

    l Kanthi sistem Servo

    penet Yihui Hydraulic karo sistem tetep, bisa nggawa sampeyan 10 jinis Kaluwihan minangka ngisor:

    1. Bisa supaya bocor lenga. Amarga nggunakake Servo motor, suhu lenga bisa luwih murah.

    2. Inggris lan negara customer basa lokal, antarmuka operasi bilingual, gampang operate.

    3.Can nyimpen 50% - 70% energi listrik.

    4.Parameters lan Speed ​​bisa diatur ing layar tutul, gampang operate. (Machine tanpa sistem tetep, kacepetan ora bisa wis diatur.)

    5.Can dadi layanan urip 3 kanggo 5 taun maneh saka mesin umum.

    iku tegese, yen mesin umum bisa layanan kanggo 10 taun, banjur mesin karo servo, bisa nggunakake 15 taun.

    safety 6.Ensure lan gampang kanggo ngerti kesalahan, gampang apa sawise layanan. Amarga saka weker otomatis lan sistem otomatis carane ngatasi masalah. 

    7.Very gampang kanggo ngganti jamur, wektu luwih cendhek saka ganti jamur.

    Amarga duwe fungsi memori, yen nggunakake jamur asli, ora perlu kanggo nyetel parameter maneh,

    8.Very sepi, ora duwe swara.

    9.Much stabil saka mesin umum.

    10.Much tliti dhuwur saka mesin umum.

    l Kita bisa sumber ora mung mesin adat, cetakan, robot lengen (manipulator), teknologi proses pakan otomatis, lan mesin relatif liyane nanging uga layanan baris produksi lengkap.

    l Komponen utama sing diimpor saka Jepang lan Taiwan. Dadi kualitas wis cedhak produksi Jepang, nanging rega unit ing ngisor produksi Jepang.

    l pabrik Kita duwé ing pembangunan sawijining lan prodhuksi penet hydraulic luwih saka 20 taun. Dadi prodhuk stabil lan mutunipun.

    l Machine awak, kita nggunakake struktur, luwih kuwat saka struktur welding umum mlengkung.

    pipe Oil l, digunakake struktur Clip-ing, akeh nyenyet saka struktur welding umum. Nyegah bocor lenga.

    l We njupuk pemblokiran pipa lenga terpadu, akeh luwih gampang kanggo mriksa mesin lan ndandani mesin.

    Quality Control

    Kabeh saka mekso hydraulic ing pabrik kita wis liwati CE, ISO, SGS, sertifikat BV.


  • Previous:
  • Next:

  •  

    3

    Kok dadi akeh perusahaan account misuwur kerjo bareng karo kita?

    pabrik 1.Our duwé ing pembangunan sawijining lan prodhuksi penet hydraulic kanggo 19 taun. Dadi prodhuk stabil lan kualitas dhuwur.

    2. Machine awak, kita nggunakake struktur, luwih kuwat saka struktur welding umum mlengkung.

    3. pipe Oil, digunakake Clip-struktur, akeh nyenyet saka struktur welding umum. bocor lenga nyegah.

    4. We njupuk Integrasi pemblokiran pipa lenga, akeh luwih gampang kanggo mriksa mesin lan ndandani mesin.

    5.The komponen utama sing diimpor saka Jepang lan Taiwan. Dadi kualitas wis cedhak produksi Jepang, nanging rega unit ing ngisor produksi Jepang.

    pabrik 6.Our bisa kurban layanan line pesawat full, kayata jamur, teknologi proses, lan mesin relatif liyane.

     

    4

    certificate :

    2

    1

    penet Yihui Hydraulic karo sistem tetep, bisa nggawa sampeyan 10 jinis kaluwihan minangka ngisor:

    1.Can supaya bocor lenga. Amarga nggunakake Servo motor, suhu lenga bisa luwih murah.
    2.English lan customer negara basa lokal, antarmuka operasi bilingual, gampang operate.
    3.Can nyimpen 50% - 70% energi listrik.
    4.Parameters lan Speed bisa diatur ing layar tutul, gampang operate.
    (Machine tanpa sistem tetep, kacepetan bisa ora wis diatur.)
    5.Can dadi layanan urip 3 kanggo 5 taun maneh saka mesin umum.
    Iku tegese, yen mesin umum bisa layanan kanggo 10 taun, banjur mesin karo servo, bisa nggunakake 15 taun.
    6.Ensure safety lan gampang kanggo ngerti kesalahan, gampang apa sawise layanan.
    Amarga saka weker lan ngatasi masalah otomatis sistem otomatis.
    7.Very gampang kanggo jamur pangowahan, wektu luwih cendhek saka ganti jamur.
    Amarga duwe fungsi memori, yen nggunakake jamur asli, ora perlu kanggo nyetel parameter maneh,
    8.Very sepi, ora duwe swara.
    Stabil 9.Much saka mesin umum.
    10.Much tliti dhuwur saka mesin umum.

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita