FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan Produsèn utawa Trader?

We are profesional ing prodhuksi penet hydraulic luwih saka 20 taun, We duwe desainer kita dhewe, lan mesin wis paten.

Carane njaluk petik akurat?

customer ngirim nyedhiyani technical syarat, gambar, gambar, voltase industri, output ngrancang ing related, etc.

Apa yen nggunakake mesin iki kanggo pisanan lan ngerti apa-apa saka iku?

Kita bakal engineers kita kekurangan carane operate, sampeyan mung bisa ngandhani kita detail saka produk sing perlu banjur kita bisa ngatur minangka supaya khusus.

Carane ora pabrik apa gegayutan kontrol kualitas?

Dongguan Yihui wis kualitas gati minangka prioritas. Kita tansah masang wigati kanggo kualitas Ngontrol saka awal banget kanggo mburi banget, supaya kita penet bisa cocog kabeh CE lan standar ISO uga standar liyane ketat.

Carane bab wektu pangiriman Panjenengan?

Umumé, iku bakal njupuk 35 apa dina sawise nampa pembayaran simpenan. Ing wektu pangiriman tartamtu gumantung ing item lan jumlahe supaya. Kadhangkala kita duwe mesin standar ing Simpenan.

Apa periode Warrantee mesin?

Kita bisa sumber babar pisan 1 taun kanggo mesin kita, kita bisa ngirim engineer kanggo panggonan customer yen masalah kualitas amba. Kita bisa nyedhiyani internet utawa layanan nelpon ing sembarang wektu.

Apa dodolan layanan sawise-pabrik Panjenengan?

1.Installation: instalasi Free lan printah, beyo lelungan iku ing customer manca (kalebu tiket babak lan biaya akomodasi).
Training 2.Personnel: engineers Kita bakal menehi karyawan training mesin free nalika padha teka kanggo perusahaan kanggo ngumpul mesin, lan welcome to pabrik kita sinau carane operate mesin kita

Apa kauntungan saka pabrik Panjenengan?

Ing komponen utama mesin kita sing diimpor saka account misuwur kayata Jepang lan Jerman. Dadi kualitas wis cedhak produksi Jepang, nanging rega unit ing ngisor iku.

Nduwe layanan baris produksi lengkap (turnkey project), kang tegese kita ora bisa mung nyedhiyani penet lan jamur nanging uga bisa kanggo selaras minangka supaya khusus.

Arep digarap US?