History

History Development

1. Ing taun 1999, Dongguan Shangyu Machinery Shop didegaké ing Dalang Town, Dongguan City, operasi bagean Processing, non-standar lan hydraulic penet machinery.

2. Ing 2002, kanggo ngembangaken orane katrangan saka bisnis, pabrik sepisanan pindhah menyang panggonan dumunung ing Hekeng Industrial Zone, Qiaotou Town, Dongguan City ngendi kalebu area 600 meter. Iku jeneng kanggo Dongguan Yuhui Machinery Factory kang specialized kanggo non-standar lan penet machinery hydraulic. 

3. Ing taun 2004, pabrik iki sareh pindhah Jiujiangshui, Changping Town, Dongguan City, spesialisasine ing mesin press hydraulic kanggo hardware mbentuk.

4. Ing 2010 "Yuhui" merek dagang iki pangguna. 

5. Ing 2010 liwati pengawasan rampung dening Biro Supervision Quality State.

6. Ing 2010, pabrik iki dipindhah kaping telune kanggo Hekeng Industrial Zone, Qiaotou, Dongguan City, karo area 1.200 meter, lan namanipun Dongguan Yihui Hydraulic Machinery Co., LTD.

7. Ing 2011 Yihui menang paten penemuan nasional lan jinis paten anyar, lan sijine menyang produksi kontrol angka machinery penet hydraulic.

8. Ing 2011 Yihui menang judhul Private Ilmu lan Teknologi Enterprises.

9. Ing 2012 Yihui ditambahi ukuran produksi karo wilayah operasi saka 3500 meter, lan sijine menyang produksi servo machinery penet hydraulic.

10. Ing 2015, departemen marketing Overseas iki diadegaké kanggo mbukak pasar manca;

11. Ing 2016, Yihui menang 6 paten anyar nasional.

12. Ing 27 Sep. 2016, Yihui tak Certification Sistem ISO Quality;

13. Ing 30th 2016 Nov., Yihui dianugerahi karo judhul High Technology Enterprise.

14. Ing 2016, Yihui liwati pengawasan rampung dening Biro Supervision Quality State maneh.

15. Ing November 2016, Yihui dipunsarujuki dening sertifikat CE internasional;

16. Ing 2017, Yihui iki specailized ing servo jero teken mesin press hydraulic, kadhemen forging penet mesin hydraulic lan solusi line kabèh.

17. 2018, Yihui Alibaba International tak persetujuan SGS.

18. Ing 2019, Yihui tak certified ing situs Made-in-China.