China Yhl1 jero Drawing Hydraulic Press pabrik lan manufaktur | Yihui

Yhl1 jero Drawing Hydraulic Press


  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 500 Piece / Bagéyan saben taun
  • Detail produk

    Pelanggan kita

    pelanggan Komentar

    pameran

    Tags Product

     

     item unit Specifications Product
    YHL1-150TS YHL1-200TS YHL1-300TS YHL1-400TS YHL1-600TS YHL1-800TS YHL1-1000TS
    meksa Max.Working MPa 20 21 20 22 24 25 25
    pasukan silinder utama kN 1000 1500 2000 2500 4000 5000 6000
    pasukan silinder Bantal kN 500 500 1000 1500 2000 3000 4000
    pasukan silinder ejection kN 50 60 60 60 60 60 60
    Max.Stroke wedhus mm 500 650 650 900 1200 1500 1500
    Max.stroke saka tedheng silinder mm 200 250 250 250 350 500 500
    Max.Stroke saka ejection silinder  mm 180 180 200 280 280 300 300
    dhuwur Max.Open mm 650 850 950 1200 1500 2000 2000
    Kacepetan ram Down ora mbukak mm / s 300 300 300 300 270 280 270
    mencet mm / s 15/30 15/30 13/18 13/18 13/21 14/25 14/24
    bali mm / s 250 250 250 230 230 230 230
    area Efektif meja apa RL (pinggiran) mm 950 1000 1200 1400 2000 2500 2500
    FB (pinggiran) mm 720 850 1000 1200 1500 1500 1500
    daya Motor kW 16.4 24.5 31 31 49,6 31 * 2 49,6 * 2
    Total bobot kg 6500 7200 11000 14000 22000 25000 29000
    jumlahe Oil (Approx) L 500 600 800 800 1000 1300 1500

     

     item unit Specifications Product
    YHL1-250T YHL1-315T YHL1-350T YHL1-400T YHL1-500T YHL1-700T YHL1-1200T
    pasukan nominal kN 2500 3150 3500 4000 5000 7000 12000
    meksa Max.Working MPa 22 21 22 22 20 23 21
    pasukan silinder utama kN 1750 2150 2500 2500 3000 4500 8000
    Max.Stroke wedhus mm 600 650 650 650 750 800 800
    dhuwur Max.Open mm 1000 1000 1100 1200 1300 1400 1400
    pasukan silinder Bantal kN 750 1000 1000 1500 2000 2500 4000
    Max.stroke saka tedheng silinder mm 250 300 300 300 350 350 350
    pasukan silinder ejection kN 30 50 50 50 50 50 50
    Max.Stroke saka ejection silinder mm 230 280 280 280 320 320 320
    Kacepetan ram Down ora mbukak mm / s 320 360 380 300 290 200 200
    mencet mm / s 20/50 20/50 35/55 15/30 15/30 13/20 13/20
    bali mm / s 320 340 300 280 290 190 190
    area Efektif meja apa RL (pinggiran) mm 800 800 950 1000 1200 1400 1600
    FB (pinggiran) mm 900 900 1100 1200 1400 1600 1600
    ukuran sakabèhé LR mm 2250 2250 2400 2550 2800 3100 3300
    FB mm 1910 1910 1900 1900 2000 2100 2100
    H mm 3890 4000 4150 4580 4750 5150 5300
    daya Motor kW 18,5 22 22 30 37 45 75
    Total bobot (Approx) kg 9200 10500 11000 12200 20900 33000 36000
    jumlahe Oil (Approx) L 700 700 800 900 900 1200 1400

    36 38 39

    fitur Salient:

    akurasi operasional dhuwur

    gampang instalasi

    construction API

    Kanthi hydraulic powered bantal, menang KO, ejectors lan blankholders kasedhiya

    Paling biaya-efektif

    pendekatan Muter kacepetan dhuwur

    Sampeyan bisa duwe manfaat pencet minangka saben kasenengan dhewe

    Kaluwihan saka mesin kita:

    l Kanthi sistem Servo

    penet Yihui Hydraulic karo sistem tetep, bisa nggawa sampeyan 10 jinis Kaluwihan minangka ngisor:

    1. Bisa supaya bocor lenga. Amarga nggunakake Servo motor, suhu lenga bisa luwih murah.

    2. Inggris lan negara customer basa lokal, antarmuka operasi bilingual, gampang operate.

    3.Can nyimpen 50% - 70% energi listrik.

    4.Parameters lan Speed ​​bisa diatur ing layar tutul, gampang operate. (Machine tanpa sistem tetep, kacepetan ora bisa wis diatur.)

    5.Can dadi layanan urip 3 kanggo 5 taun maneh saka mesin umum.

    iku tegese, yen mesin umum bisa layanan kanggo 10 taun, banjur mesin karo servo, bisa nggunakake 15 taun.

    safety 6.Ensure lan gampang kanggo ngerti kesalahan, gampang apa sawise layanan. Amarga saka weker otomatis lan sistem otomatis carane ngatasi masalah. 

    7.Very gampang kanggo ngganti jamur, wektu luwih cendhek saka ganti jamur.

    Amarga duwe fungsi memori, yen nggunakake jamur asli, ora perlu kanggo nyetel parameter maneh,

    8.Very sepi, ora duwe swara.

    9.Much stabil saka mesin umum.

    10.Much tliti dhuwur saka mesin umum.

    l Kita bisa sumber ora mung mesin adat, cetakan, robot lengen (manipulator), teknologi proses pakan otomatis, lan mesin relatif liyane nanging uga layanan baris produksi lengkap.

    l Komponen utama sing diimpor saka Jepang lan Taiwan. Dadi kualitas wis cedhak produksi Jepang, nanging rega unit ing ngisor produksi Jepang.

    l pabrik Kita duwé ing pembangunan sawijining lan prodhuksi penet hydraulic luwih saka 20 taun. Dadi prodhuk stabil lan mutunipun.

    l Machine awak, kita nggunakake struktur, luwih kuwat saka struktur welding umum mlengkung.

    pipe Oil l, digunakake struktur Clip-ing, akeh nyenyet saka struktur welding umum. Nyegah bocor lenga.

    l We njupuk pemblokiran pipa lenga terpadu, akeh luwih gampang kanggo mriksa mesin lan ndandani mesin.

    Quality Control

    Kabeh saka mekso hydraulic ing pabrik kita wis liwati CE, ISO, SGS, sertifikat BV.

    Fitur Technical

    1. Pigura mesin sekabéhané gandheng, diproses karo tuwa Ponggawa lan polishing marang teyeng. Wis rigidity kuwat lan ewah-ewahan bentuk cilik.

    2. efficiency Produksi dhuwur karo kacepetan cepet Mudhun saka obah ngusapake bolster.

    3. Pressure, stroke lan wektu pressurizing bisa diatur miturut sarat Processing.

    4. Nduweni worktable gedhe lan papan mati-Isi. Precision dhuwur karo wolung sisih ngusapake tujuan alur.

    5. Operation luwih aman karo sistem terus-terusan recurrently digawe adhem dening tetep-titik lan lenga lancip jumlah lubricating.

    Scope ditrapake

    1. jero drawing lan mbentuk bagean otomatis, bagean perabot rumah tangga lan Kitchenware, etc.

    2. Utamané cocok kanggo mulet lan mbentuk produk khusus-shaped.

    3. Stamping, drawing jero, mlengkung, flanging, mbentuk lan proses mencet liyane kanggo logam lan bagean nonlogam.


  • Previous:
  • Next:

  •  

    3

    Kok dadi akeh perusahaan account misuwur kerjo bareng karo kita?

    pabrik 1.Our duwé ing pembangunan sawijining lan prodhuksi penet hydraulic kanggo 19 taun. Dadi prodhuk stabil lan kualitas dhuwur.

    2. Machine awak, kita nggunakake struktur, luwih kuwat saka struktur welding umum mlengkung.

    3. pipe Oil, digunakake Clip-struktur, akeh nyenyet saka struktur welding umum. bocor lenga nyegah.

    4. We njupuk Integrasi pemblokiran pipa lenga, akeh luwih gampang kanggo mriksa mesin lan ndandani mesin.

    5.The komponen utama sing diimpor saka Jepang lan Taiwan. Dadi kualitas wis cedhak produksi Jepang, nanging rega unit ing ngisor produksi Jepang.

    pabrik 6.Our bisa kurban layanan line pesawat full, kayata jamur, teknologi proses, lan mesin relatif liyane.

     

    4

    certificate :

    2

    1

    penet Yihui Hydraulic karo sistem tetep, bisa nggawa sampeyan 10 jinis kaluwihan minangka ngisor:

    1.Can supaya bocor lenga. Amarga nggunakake Servo motor, suhu lenga bisa luwih murah.
    2.English lan customer negara basa lokal, antarmuka operasi bilingual, gampang operate.
    3.Can nyimpen 50% - 70% energi listrik.
    4.Parameters lan Speed bisa diatur ing layar tutul, gampang operate.
    (Machine tanpa sistem tetep, kacepetan bisa ora wis diatur.)
    5.Can dadi layanan urip 3 kanggo 5 taun maneh saka mesin umum.
    Iku tegese, yen mesin umum bisa layanan kanggo 10 taun, banjur mesin karo servo, bisa nggunakake 15 taun.
    6.Ensure safety lan gampang kanggo ngerti kesalahan, gampang apa sawise layanan.
    Amarga saka weker lan ngatasi masalah otomatis sistem otomatis.
    7.Very gampang kanggo jamur pangowahan, wektu luwih cendhek saka ganti jamur.
    Amarga duwe fungsi memori, yen nggunakake jamur asli, ora perlu kanggo nyetel parameter maneh,
    8.Very sepi, ora duwe swara.
    Stabil 9.Much saka mesin umum.
    10.Much tliti dhuwur saka mesin umum.

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita