Babagan awake dhewe

1

DONGGUAN Yihui HYDRAULIC ENGINEERING CO., LTD.

ADD: No. 210, Heshi Road, Hekeng Industrial Zone, Qiaotou Town, Langkawi, Langkawi District, China (China)

TEL: 0086-769-83902345 / FAX: 0086-769-82366649

COMPANY INTRODUTION

Dongguan Yihui Hydraulic Machinery Co., Ltd, wis ngalami ing ngrancang lan Manufaktur macem-macem jinis mesin press hydraulic stamping mesin, utamané specialized ing Manufaktur servo mesin press hydraulic. Tanduran iki diadegaké ing taun 1999, jembaré 5.000 meter. We sing strictly ngleksanakake ISO9001, CE, lan standar Manajemen SGS, BV.
Mekso account Yihui wis diekspor kanggo luwih saka 40 negara, kayata Jerman, USA, UK, Swedia, Prancis, Jepang, Slovenia, Serbia, Saudi Arabia, El Salvador, Togo, Malaysia, Singapore, Australia, Vietnam, Pakistan, Afrika Kidul, lan supaya on.Hydraulic mesin press utamané Applied kanggo hardware, automotive, wêdakakêna compacting, mati casting, elektronik, cookware, kertas lan industri.
Kita bisa nyedhiyani total solusi, kalebu mesin, cetakan, teknologi Processing produk, garis produksi otomatis.

3