Layanan

ODM, ODM kasedhiya, Kustomisasi kasedhiya
Kita bisa nyedhiyakake solusi total, kalebu mesin penet, cetakan, teknologi pangolahan produk, jalur produksi otomatis.

Layanan sawise-sale:
Periode babar pisan: kita kurban free babar pisan kanggo 12 sasi sawise pangiriman, lan nyedhiyani layanan mbayar sawise periode babar pisan free kanggo urip.
1. Ing wektu garansi gratis sing bener, kita nyedhiyakake layanan gratis kanggo bagean sing ora rusak manungsa lan kita mbayar barang kanggo bagean panggantos.
2.After 12 sasi periode babar pisan bener, kita nyedhiyani mbayar layanan komponen lan ndandani, lan menehi hasil karo kabeh masalah njupuk saka kabèh mesin. Biaya lelungan ing luar negeri kudu dadi tanggung jawab sampeyan.
3. Lokasi layanan sawise-sale ana ing pabrik pelanggan.

Perusahaan YIHUI bisa ngirim insinyur menyang pabrik pelanggan kanggo nyetel mesin lan menehi latihan.
Kanggo kabeh layanan pangopènan ing ndhuwur, kita bakal nanggapi sajrone 24 jam.