China Yha1 jero Drawing Hydraulic Press pabrik lan manufaktur | Yihui

Yha1 jero Drawing Hydraulic Press

PRODUCT APLIKASI:

 Deep Drawing lan ngecor kanggo bagean otomatis, Kitchenware, bagean perabot rumah tangga, Nihan logam saka motor lan electrical Perkakas, nutupi ngisor piring lan cahya bagean, etc.
 Stamping, drawing jero, mlengkung, flanging, mbentuk lan proses mencet liyane kanggo logam lan nonlogam bagean .
Deep drawing punika proses mbentuk lapisan logam. Iki tugas abot, jinis tugu, kinerja dhuwur, penet hydraulic kanggo Manufaktur drawing komponen penet jero. Dilengkapi paling advance elektronik (PLC) kontrol Drawing mekso kasedhiya karo konstruksi Muter beda kanggo accomodate pribadi tartamtu.


  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 500 Piece / Bagéyan saben taun
  • Detail produk

    Pelanggan kita

    pelanggan Komentar

    pameran

    Tags Product

     

    item unit Specifications Product
    YHA1-50TS YHA1-65TS YHA1-80TS YHA1-100TS YHA1-120TS YHA1-150TS
    meksa Max.Working MPa 23 20 20 19 21 20
    pasukan silinder utama kN 350 400 500 600 800 1000
    Max.Stroke wedhus mm 450 450 450 450 450 550
    dhuwur Max.Open mm 750 750 750 750 800 850
    pasukan silinder Bantal kN 150 250 300 400 400 500
    Max.stroke saka tedheng silinder mm 200 200 200 200 200 250
    kapasitas silinder ejection kN 20 20 30 30 30 30
    Max.Stroke saka ejection silinder mm 180 180 180 180 180 230
    Kacepetan ram Down ora mbukak mm / s 400 380 360 360 360 350
    mencet mm / s 40/60 30/50 kapal 25/50 25/55 20/45 20/40
    bali mm / s 390 370 350 340 340 340
    area Efektif meja apa RL (kolom nang) mm 550 550 550 550 550 620
    FB (pinggiran) mm 550 600 600 600 600 750
    ukuran sakabèhé LR mm 1810 1810 1810 1810 1810 1900
    FB mm 1430 1430 1430 1430 1430 1690
    H mm 2705 2810 2955 3055 3125 3230
    daya Motor kW 7.5 7.5 7.5 11.6 11.6 16.4
    Total bobot (Approx) kg 2100 2300 2800 3400 3600 5100
    jumlahe Oil (Approx) L 350 350 350 400 400 500

     

    unit Specifications Product
    YHA1-200TS YHA1-250TS YHA1-315TS YHA1-350TS YHA1-400TS YHA1-500TS YHA1-700TS YHA1-1200TS
    MPa 21 22 21 22 22 20 23 21
    kN 1500 1750 2150 2500 2500 3000 4500 8000
    mm 550 600 650 650 650 750 800 800
    mm 900 1000 1000 1100 1200 1300 1400 1400
    kN 500 750 1000 1000 1500 2000 2500 4000
    mm 250 250 300 300 300 350 350 350
    kN 30 30 50 50 50 50 50 50
    mm 230 230 280 280 280 320 320 320
    mm / s 380 320 360 380 300 290 200 200
    mm / s 20/40 20/50 20/50 35/55 15/30 15/30 13/20 13/20
    mm / s 360 320 340 300 280 290 190 190
    mm 700 800 800 950 1000 1200 1400 1600
    mm 850 900 900 1100 1200 1400 1600 1600
    mm 2140 2250 2250 2400 2550 2800 3100 3300
    mm 1835 1910 1910 1900 1900 2000 2100 2100
    mm 3640 3890 4000 4150 4580 4750 5150 5300
    kW 24.5 24.5 31 31 31 49,6 31 * 2 49,6 * 2
    kg 6300 9200 10500 11000 12200 20900 33000 36000
    L 650 700 700 800 900 900 1200 1400

    1 2

    fitur Salient:

    l akurasi operasional High

    l instalasi Gampang

    l construction API

    l Kanthi hydraulic powered bantal, menang KO, ejectors lan blankholders kasedhiya

    l Paling biaya-efektif

    pendekatan Muter laju l

    l Sampeyan bisa duwe manfaat pencet minangka saben kasenengan dhewe

    Kaluwihan saka mesin kita:

    l Kanthi sistem Servo

    penet Yihui Hydraulic karo sistem tetep, bisa nggawa sampeyan 10 jinis Kaluwihan minangka ngisor:

    1. Bisa supaya bocor lenga. Amarga nggunakake Servo motor, suhu lenga bisa luwih murah.

    2. Inggris lan negara customer basa lokal, antarmuka operasi bilingual, gampang operate.

    3.Can nyimpen 50% - 70% energi listrik.

    4.Parameters lan Speed ​​bisa diatur ing layar tutul, gampang operate. (Machine tanpa sistem tetep, kacepetan ora bisa wis diatur.)

    5.Can dadi layanan urip 3 kanggo 5 taun maneh saka mesin umum.

    iku tegese, yen mesin umum bisa layanan kanggo 10 taun, banjur mesin karo servo, bisa nggunakake 15 taun.

    safety 6.Ensure lan gampang kanggo ngerti kesalahan, gampang apa sawise layanan. Amarga saka weker otomatis lan sistem otomatis carane ngatasi masalah. 

    7.Very gampang kanggo ngganti jamur, wektu luwih cendhek saka ganti jamur.

    Amarga duwe fungsi memori, yen nggunakake jamur asli, ora perlu kanggo nyetel parameter maneh,

    8.Very sepi, ora duwe swara.

    9.Much stabil saka mesin umum.

    10.Much tliti dhuwur saka mesin umum.

    l Kita bisa sumber ora mung mesin adat, cetakan, robot lengen (manipulator), teknologi proses pakan otomatis, lan mesin relatif liyane nanging uga layanan baris produksi lengkap.

    l Komponen utama sing diimpor saka Jepang lan Taiwan. Dadi kualitas wis cedhak produksi Jepang, nanging rega unit ing ngisor produksi Jepang.

    l pabrik Kita duwé ing pembangunan sawijining lan prodhuksi penet hydraulic luwih saka 20 taun. Dadi prodhuk stabil lan mutunipun.

    l Machine awak, kita nggunakake struktur, luwih kuwat saka struktur welding umum mlengkung.

    pipe Oil l, digunakake struktur Clip-ing, akeh nyenyet saka struktur welding umum. Nyegah bocor lenga.

    l We njupuk pemblokiran pipa lenga terpadu, akeh luwih gampang kanggo mriksa mesin lan ndandani mesin.

    Quality Control

    Kabeh saka mekso hydraulic ing pabrik kita wis liwati CE, ISO, SGS, sertifikat BV.

    Fitur Technical

    sistem servo 1.With, nyimpen energi 60%, 0.02mm tliti, Speed ​​luwes.

    Customer basa lokal ing layar tutul, 20 set data nyimpen fungsi.

    2.Using sistem hydraulic majeng ngidini sawetara malfunction. Dhuwur linuwih lan impact reversing cilik.

    3.Four kolom sing digawe saka logam campuran baja kiyat karo hard Chrome lumahing dilapisi lan resistance abrasion apik.

    4.Key bagean electrical hydraulic teka saka misuwur merek Jerman, Inggris nyatakake lan Japan.Quality dijamin.

    5.The dadi sirkulasi sistem cooling lenga ngedhunaké ing suhu lenga sak mesin mlaku.

    Scope ditrapake

    1. jero drawing kanggo logam lan bagean nonlogam, lan operasi Processing kaya menet lan punching. Kayata karpét Kitchenware, Nihan logam saka motor lan electrical Perkakas, automotive sheet metal bagean drawing, nutupi ngisor piring lan cahya bagean, etc.


  • Previous:
  • Next:

  •  

    3

    Kok dadi akeh perusahaan account misuwur kerjo bareng karo kita?

    pabrik 1.Our duwé ing pembangunan sawijining lan prodhuksi penet hydraulic kanggo 19 taun. Dadi prodhuk stabil lan kualitas dhuwur.

    2. Machine awak, kita nggunakake struktur, luwih kuwat saka struktur welding umum mlengkung.

    3. pipe Oil, digunakake Clip-struktur, akeh nyenyet saka struktur welding umum. bocor lenga nyegah.

    4. We njupuk Integrasi pemblokiran pipa lenga, akeh luwih gampang kanggo mriksa mesin lan ndandani mesin.

    5.The komponen utama sing diimpor saka Jepang lan Taiwan. Dadi kualitas wis cedhak produksi Jepang, nanging rega unit ing ngisor produksi Jepang.

    pabrik 6.Our bisa kurban layanan line pesawat full, kayata jamur, teknologi proses, lan mesin relatif liyane.

     

    4

    certificate :

    2

    1

    penet Yihui Hydraulic karo sistem tetep, bisa nggawa sampeyan 10 jinis kaluwihan minangka ngisor:

    1.Can supaya bocor lenga. Amarga nggunakake Servo motor, suhu lenga bisa luwih murah.
    2.English lan customer negara basa lokal, antarmuka operasi bilingual, gampang operate.
    3.Can nyimpen 50% - 70% energi listrik.
    4.Parameters lan Speed bisa diatur ing layar tutul, gampang operate.
    (Machine tanpa sistem tetep, kacepetan bisa ora wis diatur.)
    5.Can dadi layanan urip 3 kanggo 5 taun maneh saka mesin umum.
    Iku tegese, yen mesin umum bisa layanan kanggo 10 taun, banjur mesin karo servo, bisa nggunakake 15 taun.
    6.Ensure safety lan gampang kanggo ngerti kesalahan, gampang apa sawise layanan.
    Amarga saka weker lan ngatasi masalah otomatis sistem otomatis.
    7.Very gampang kanggo jamur pangowahan, wektu luwih cendhek saka ganti jamur.
    Amarga duwe fungsi memori, yen nggunakake jamur asli, ora perlu kanggo nyetel parameter maneh,
    8.Very sepi, ora duwe swara.
    Stabil 9.Much saka mesin umum.
    10.Much tliti dhuwur saka mesin umum.

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita