China YHA3 Four Column Forging Hydraulic Press pabrik lan manufaktur | Yihui

YHA3 Four Column Forging Hydraulic Press

Aplikasi Product:

 Cold ngecor extrusion stamping kanggo bagean otomatis kaya pindah lan peserta universal, radiator LED lan pribadi hardware, etc.

 Cethek mulet lan mbentuk kanggo logam lan nonlogam.

Kita Hydraulic Forging Pencet wis nuntut ing industri beda kaya baja, heavy metal, engineering lan construction Amerga sawijining ngisor kasebut

fitur:

 operasi Highly efisiensin

 pangopènan paling

 urip fungsi ingkang dipun danguaken

 gampang instalasi


  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 500 Piece / Bagéyan saben taun
  • Detail produk

    Pelanggan kita

    pelanggan Komentar

    pameran

    Tags Product

     item unit Specifications Product
    YHA3-100TS YHA3-150TS YHA3-200TS YHA3-300TS YHA3-500TS
    meksa Max.Working MPa 21 21 20 24 25
    Force silinder utama kN 1000 1500 2000 3000 5000
    Max.Stroke wedhus mm 350 350 350 350 350
    dhuwur Max.Open mm 550 550 600 700 900
    Lower cyinder pasukan nominal kN 150 200 300 300 400
    Max.stroke saka silinder ngisor mm 150 150 150 200 200
    pasukan silinder Upper ejection kN          
    Stroke of ejection silinder ndhuwur mm          
    Kacepetan ram Down ora mbukak mm / s 260 250 270 260 250
    mencet mm / s 10/25 10/20 10/15 8/15 8/15
    bali mm / s 250 240 240 230 230
    area Efektif meja apa RL (kolom nang) mm 550 550 550 550 650
    FB (pinggiran) mm 600 600 600 650 700
    ukuran sakabèhé LR mm 1550 1760 1830 2150 2250
    FB mm 1260 1260 1360 1550 1850
    H mm 2580 2650 2750 3020 3550
    daya Motor kW 7.5 7.5 11.6 16.4 24.5
    Total bobot (Approx) kg 4500 3400 3800 4500 7800
    jumlahe Oil (Approx) L 350 350 400 450 500
    unit Specifications Product
    YHA3-650TS YHA3-800TS YHA3-1000TS YHA3-1500TS YHA3-2000TS YHA3-3000TS
    MPa 25 24 24 24 25 24/40
    kN 6500 8000 10000 15000 20000 30000
    mm 500 500 500 500 500 500
    mm 1000 1000 1200 1400 1500 1500
    kN 500 500 500 600 1000 1000
    mm 200 200 200 200 200 200
                 
                 
    mm / s 210 200 190 190 190 190
    mm / s 8/16 8/16 8/16 7/9 6/8 4/6
    mm / s 200 190 180 180 180 180
    mm 750 850 1000 1200 1500 1500
    mm 800 950 1060 1400 1500 1500
    mm 2370 2550 2950 3500 3900 4200
    mm 1800 1850 2200 2400 2600 2900
    mm 3700 3950 4100 5250 5650 5850
    kW 31 31 49,6 31 * 2 49,6 * 2 49,6 * 3
    kg 11500 13500 21000 25000 33000 42000
    L 800 800 1000 1300 1500 1800

     

    07 06

    Kaluwihan saka mesin kita:

    l Kanthi sistem Servo

    penet Yihui Hydraulic karo sistem tetep, bisa nggawa sampeyan 10 jinis Kaluwihan minangka ngisor:

    1. Bisa supaya bocor lenga. Amarga nggunakake Servo motor, suhu lenga bisa luwih murah.

    2. Inggris lan negara customer basa lokal, antarmuka operasi bilingual, gampang operate.

    3.Can nyimpen 50% - 70% energi listrik.

    4.Parameters lan Speed ​​bisa diatur ing layar tutul, gampang operate. (Machine tanpa sistem tetep, kacepetan ora bisa wis diatur.)

    5.Can dadi layanan urip 3 kanggo 5 taun maneh saka mesin umum.

    iku tegese, yen mesin umum bisa layanan kanggo 10 taun, banjur mesin karo servo, bisa nggunakake 15 taun.

    safety 6.Ensure lan gampang kanggo ngerti kesalahan, gampang apa sawise layanan. Amarga saka weker otomatis lan sistem otomatis carane ngatasi masalah. 

    7.Very gampang kanggo ngganti jamur, wektu luwih cendhek saka ganti jamur.

    Amarga duwe fungsi memori, yen nggunakake jamur asli, ora perlu kanggo nyetel parameter maneh,

    8.Very sepi, ora duwe swara.

    9.Much stabil saka mesin umum.

    10.Much tliti dhuwur saka mesin umum.

    l Kita bisa sumber ora mung mesin adat, cetakan, robot lengen (manipulator), teknologi proses pakan otomatis, lan mesin relatif liyane nanging uga layanan baris produksi lengkap.

    l Komponen utama sing diimpor saka Jepang lan Taiwan. Dadi kualitas wis cedhak produksi Jepang, nanging rega unit ing ngisor produksi Jepang.

    l pabrik Kita duwé ing pembangunan sawijining lan prodhuksi penet hydraulic luwih saka 20 taun. Dadi prodhuk stabil lan mutunipun.

    l Machine awak, kita nggunakake struktur, luwih kuwat saka struktur welding umum mlengkung.

    pipe Oil l, digunakake struktur Clip-ing, akeh nyenyet saka struktur welding umum. Nyegah bocor lenga.

    l We njupuk pemblokiran pipa lenga terpadu, akeh luwih gampang kanggo mriksa mesin lan ndandani mesin.

    Quality Control

    Kabeh saka mekso hydraulic ing pabrik kita wis liwati CE, ISO, SGS, sertifikat BV.

    Fitur Technical

    1. Nggunakake Taiwan sistem hydraulic majeng, liyane anteng, luwih aman lan luwih dipercaya.

    2. Pressure, stroke lan tetep meksa bisa diatur miturut sarat Processing.

    3. Four kolom sing digawe saka logam campuran baja kiyat karo hard Chrome lumahing dilapisi lan resistance abrasion apik.

    4. obah The bolster lan worktable sing dilengkapi karo pilihan ejecting silinder, kang meets syarat ejecting beda produk beda.

    5. kontrol Digital kagayuh kanthi desain PLC program sirkuit lan sistem operasi panel tutul.

    Scope ditrapake

    1. ngecor extrusion Cold stamping kanggo bagean otomatis, LED sink panas lan pribadi hardware, etc.

    2. Cethek mulet lan ngecor kanggo logam lan bagean nonlogam.

     High Speed ​​Hydraulic Press YH-FAST System

     Extruding Dhuwur Swara 50mm 

     Mudhun Fast

     Saka Fast kanggo Alon Speed

    accumulator Release

    Silinder kanthi otomatis ngalih pump kanggo pressurizing & mbentuk.

    sistem lenga hydraulic Traditional powered by motor lan pump. Nalika tonnage wis dikonfirmasi, kacepetan mencet luwih cepet iku, luwih daya motor lan pump aliran sing dibutuhaké. Miturut nganalisa aliran lenga sing dibutuhake saben mlaku kabutuhan langkah, kita panyimpenan energi tambahan kui sak alon mencet liwat katup elektromagnetik kanggo accumulator ing. Lan sak cepet mencet, sinyal bakal ditransfer menyang elektromagnetik kanggo miwiti accumulator ing. Banjur energi tambahan bakal dirilis kanggo tambahan cepet mencet. Iki ngrambah dening nambah macem-macem mranata saka akumulator energi. Mulane kita nambah kacepetan mencet lan efficiency produksi. 

    Nambah speed pressurizing penet hydraulic.


  • Previous:
  • Next:

  •  

    3

    Kok dadi akeh perusahaan account misuwur kerjo bareng karo kita?

    pabrik 1.Our duwé ing pembangunan sawijining lan prodhuksi penet hydraulic kanggo 19 taun. Dadi prodhuk stabil lan kualitas dhuwur.

    2. Machine awak, kita nggunakake struktur, luwih kuwat saka struktur welding umum mlengkung.

    3. pipe Oil, digunakake Clip-struktur, akeh nyenyet saka struktur welding umum. bocor lenga nyegah.

    4. We njupuk Integrasi pemblokiran pipa lenga, akeh luwih gampang kanggo mriksa mesin lan ndandani mesin.

    5.The komponen utama sing diimpor saka Jepang lan Taiwan. Dadi kualitas wis cedhak produksi Jepang, nanging rega unit ing ngisor produksi Jepang.

    pabrik 6.Our bisa kurban layanan line pesawat full, kayata jamur, teknologi proses, lan mesin relatif liyane.

     

    4

    certificate :

    2

    1

    penet Yihui Hydraulic karo sistem tetep, bisa nggawa sampeyan 10 jinis kaluwihan minangka ngisor:

    1.Can supaya bocor lenga. Amarga nggunakake Servo motor, suhu lenga bisa luwih murah.
    2.English lan customer negara basa lokal, antarmuka operasi bilingual, gampang operate.
    3.Can nyimpen 50% - 70% energi listrik.
    4.Parameters lan Speed bisa diatur ing layar tutul, gampang operate.
    (Machine tanpa sistem tetep, kacepetan bisa ora wis diatur.)
    5.Can dadi layanan urip 3 kanggo 5 taun maneh saka mesin umum.
    Iku tegese, yen mesin umum bisa layanan kanggo 10 taun, banjur mesin karo servo, bisa nggunakake 15 taun.
    6.Ensure safety lan gampang kanggo ngerti kesalahan, gampang apa sawise layanan.
    Amarga saka weker lan ngatasi masalah otomatis sistem otomatis.
    7.Very gampang kanggo jamur pangowahan, wektu luwih cendhek saka ganti jamur.
    Amarga duwe fungsi memori, yen nggunakake jamur asli, ora perlu kanggo nyetel parameter maneh,
    8.Very sepi, ora duwe swara.
    Stabil 9.Much saka mesin umum.
    10.Much tliti dhuwur saka mesin umum.

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita