pameran News

  • [Yihui] News saka METALEX2019 Exhibition

    [Yihui] News saka METALEX2019 Exhibition

    [YIHUI]News from METALEX2019 Exhibition These days,Dongguan YIHUI Hydraulic Machinery Co.,Ltd has been attending the METALEX2019 as an exhibitor. In the Exhibition many customers are attacted by our multi functional machines ,the forging type machine including Cold forging hydralic press and hot...
    Waca liyane
  • [Yihui] Undangan saka Thailand Exhibition

    [Yihui] Undangan saka Thailand Exhibition

    [Yihui]Invitation of Thailand Exhibition Dear Customer, It’s great honor to inform that Dongguan YIHUI Hydraulic Machinery Co.,Ltd is going to Thailand to attend the METALEX2019 as an exhibitor With over 20 years’experience manufacturer of hydraulic press machine, we would attend a few for...
    Waca liyane
  • Yihui cecawis Moscow Metal mbentuk pameran

    Yihui cecawis Moscow Metal mbentuk pameran

    Yihui anticipated in Moscow Metal forming exhibition Moscow Metal Forming Exhibition held in Russia Moscow from May 14 to 18th. Dongguan Yihui ,as an active supplier of various kinds of hydraulic press machines ,also took part in . During the exhibition ,many customers are curious about our hydr...
    Waca liyane
  • Pisanan dina Exhibition MTA Vietnam International Machinery

    Pisanan dina Exhibition MTA Vietnam International Machinery

    Pisanan dina Exhibition Industry MTA Vietnam International Exhibition Machinery The MTA Vietnam International Machinery Manufacturing wis diwiwiti ing dina iki. wakil kita perusahaan sibuk ing Booth metu. Dongguan Yihui Hydraulic Machinery Co., ltd wis 20 taun pengalaman penet hydraulic ...
    Waca liyane
  • Ing dina kapisan ing Pameran 20 Shenzhen International Machinery Manufacturing Industry (March.28th.2019),

    Ing dina kapisan ing Pameran 20 Shenzhen International Machinery Manufacturing Industry (March.28th.2019),

    Ing Pisanan dina pameran. Iki nggoleki kita blanking penet hydraulic karo tangan mechanical. Nalika mesin makaryakke, iku kesengsem akèh pelanggan lan ndadekake wong banget interested ing sanalika. Dhuwur tliti mesin blanking nggoleki + tangan mechanical cerdas, kang bisa ketemu maneh Panjenengan ...
    Waca liyane
  • Pameran Malaysia Smart Manufacturing

    Pameran Malaysia Smart Manufacturing

    DONGGUAN Yihui HYDRAULIC ENGINEERING CO.LTD njupuk bagéyan ing Pameran Malaysia Smart Manufacturing in MITEC, saka 15 Agustus 2018 kanggo 18 Agustus 2018. Dongguan Yihui Hydraulic Machinery Co., Ltd, wis ngalami ing ngrancang lan Manufaktur macem-macem jinis mesin press hydraulic stamping mac ...
    Waca liyane
  • Pameran Indonesia

    Pameran Indonesia

    Saka 5th kanggo 8th Desember ing 2018, kita tindak tumut pameran "Produsen Indonesia 2018". wektu iki, pameran iki ditahan ing Jakarta International Expo, Kemayoran. We, Dongguan Yihui Hydraulic Machinery Co., Ltd perusahaan sing wis specialized ing drawing jero, forging, pinggiran cutti ...
    Waca liyane
  • Undangan New kanggo pelanggan: Juli 2nd- 5th, Pameran (MTA Vietnam) International Machinery Manufacturing Industry 2019

    Undangan New kanggo pelanggan: Juli 2nd- 5th, Pameran (MTA Vietnam) International Machinery Manufacturing Industry 2019

    Undangan New kanggo pelanggan: Juli 2nd- 5th, 2019 (MTA Vietnam) Industry Exhibition Machinery Manufacturing International (May.31th.2019) Dear Customer: Good dina kanggo sampeyan! Saka Juli 2nd- 5th, kita bakal rawuh ing MTA Vietnam 2019 Pameran ing Ho kutha chi minh, Vietnam minangka pameran. Iku t ...
    Waca liyane
  • INTERNATIONAL AUTO PARTS, ACCESSORIES, SERVICE lan REPAIR EQUIPMENT EXHIBITION

    INTERNATIONAL AUTO PARTS, ACCESSORIES, SERVICE lan REPAIR EQUIPMENT EXHIBITION

    INTERNATIONAL AUTO PARTS, ACCESSORIES, SERVICE lan REPAIR EQUIPMENT EXHIBITION dianakaké ing Manila Philippine saka Juli 17 kanggo 19, 2016.
    Waca liyane
  • Pameran INAPA 2017

    Pameran INAPA 2017

    Pameran INAPA dianakaké ing Indonesia Jakarta saka 29 Maret April 1.
    Waca liyane
  • Pameran Undangan saka MTA Vietnam 2019 

    Pameran Undangan saka MTA Vietnam 2019 

    Our company -Dongguan Yihui Hydraulic Machinery Co., Ltd wis arep rawuh ing 17 International Precision Engineering, Machine Tools lan Exhibition Metalworking lan Konferensi. Kita bakal nggabungake minangka exhibitor ing Vietnam ing 2 Juli 5th. Minangka salah sawijining perusahaan experienced saka hydraulic penet ma ...
    Waca liyane
  • [Yihui] Letter Undangan Of Exhibition Shenzhen Machinery

    [Yihui] Letter Undangan Of Exhibition Shenzhen Machinery

    Pelanggan Dear, Saka 28th kanggo 31th Maret, 2019, Dongguan Yihui pabrik bakal mameraken ing "20 fin Shenzhen International Machinery Manufacturing Industry" We Cordially ngajak sampeyan kanggo ngunjungi Booth kita: 3G05 Matur nuwun kanthi sanget tumrap kula panjenengan sadaya. Best regards, Donggua ...
    Waca liyane