Услуги

ODM, ODM е достапен, Приспособете е достапен
Можеме да обезбедиме вкупни решенија, вклучувајќи машини за преса, калапи, технологија за обработка на производи, автоматизирани производни линии.

Услуга по продажба:
Гарантен период: нудиме бесплатна гаранција за 12 месеци по испораката и обезбедуваме платена услуга по бесплатен гарантен период доживотно.
1. Во рамките на важечкиот бесплатен гарантен рок, обезбедуваме бесплатна услуга за не-човечки оштетени делови и плаќаме за товарот за резервни делови.
2.По 12 месеци важечки гарантен период, обезбедуваме платена услуга за компонента и поправка и се справуваме со сите проблеми со снимањето на целата машина. Трошоците за патување во странство треба да бидат ваша одговорност.
3. Локацијата на услугата по продажба е во фабриката на клиентот.

Компанијата YIHUI може да испрати инженер во фабриката на клиентите за да ја прилагоди машината и да понуди обука.
За сите горенаведени услуги за одржување, ќе одговориме во рок од 24 часа.