Изложба за паметно производство во Малезија

DONGGUAN YIHUI HYDRAULIC MACHINERY CO.LTD учествуваше на изложбата за паметно производство во Малезија во MITEC, од 15 август 2018 до 18 август 2018 година.
Dongguan Yihui Hydraulic Machinery Co., Ltd, има искуство во дизајнирање и производство на различни видови машини за хидраулични преса и машини за печат, особено специјализирани за производство на серво хидраулична машина за преса. Фабриката е основана во 1999 година, зафаќа површина од 5.000 квадратни метри.
Ние строго ги спроведувамеISO9001, CE и SGSстандарди за управување.
Пресите на брендот YIHUI се извезени во повеќе30 земји, како што се Германија, САД, ОК, Шведска, Јапонија, Словенија, Саудиска Арабија, Ел Салвадор, Того, Малезија, Сингапур, Австралија, Виетнам, Пакистан, Јужна Африка,итн.
Можеме да обезбедиме вкупно решенија, вклучувајќи машини, калапи, технологија за обработка на производи, автоматизирани производни линии.

1 2 3


Време на објавување: 13.06.2019