Cina Yhl1 Deep teken hidrolik Pencét pabrik jeung pabrik | Yihui

Yhl1 Deep teken hidrolik Pencét


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 500 Piece / Potongan per taun
  • jéntré produk

    Konsumén kami

    konsumén Eupan Balik

    pameran

    Tags produk

     

     barang kamanunggalan Spesifikasi produk
    YHL1-150TS YHL1-200TS YHL1-300TS YHL1-400TS YHL1-600TS YHL1-800TS YHL1-1000TS
    tekanan Max.Working Mpa 20 21 20 22 24 25 25
    gaya silinder Utama kn 1000 1500 2000 2500 4000 5000 6000
    gaya silinder cushion kn 500 500 1000 1500 2000 3000 4000
    gaya silinder Ejection kn 50 60 60 60 60 60 60
    Max.Stroke of ram mm 500 650 650 900 1200 1500 1500
    Max.stroke of cushion silinder mm 200 250 250 250 350 500 500
    Max.Stroke of ejection silinder  mm 180 180 200 280 280 300 300
    jangkungna Max.Open mm 650 850 950 1200 1500 2000 2000
    Laju ram Handap euweuh beban mm / s 300 300 300 300 270 280 270
    keur diistrika mm / s 15/30 15/30 13/18 13/18 13/21 14/25 14/24
    kasumpingan mm / s 250 250 250 230 230 230 230
    aréa efektip méja gawé RL (ujung) mm 950 1000 1200 1400 2000 2500 2500
    FB (ujung) mm 720 850 1000 1200 1500 1500 1500
    kakuatan motor kW 16,4 24,5 31 31 49,6 31 * 2 49.6 * 2
    total beurat kg 6500 7200 11000 14000 22000 25000 29000
    kuantitas minyak (approx) L 500 600 800 800 1000 1300 1500

     

     barang kamanunggalan Spesifikasi produk
    YHL1-250T YHL1-315T YHL1-350T YHL1-400T YHL1-500T YHL1-700T YHL1-1200T
    gaya nominal kn 2500 3150 3500 4000 5000 7000 12000
    tekanan Max.Working Mpa 22 21 22 22 20 23 21
    gaya silinder Utama kn 1750 2150 2500 2500 3000 4500 8000
    Max.Stroke of ram mm 600 650 650 650 750 800 800
    jangkungna Max.Open mm 1000 1000 1100 1200 1300 1400 1400
    gaya silinder cushion kn 750 1000 1000 1500 2000 2500 4000
    Max.stroke of cushion silinder mm 250 300 300 300 350 350 350
    gaya silinder Ejection kn 30 50 50 50 50 50 50
    Max.Stroke of ejection silinder mm 230 280 280 280 320 320 320
    Laju ram Handap euweuh beban mm / s 320 360 380 300 290 200 200
    keur diistrika mm / s 20/50 20/50 35/55 15/30 15/30 13/20 13/20
    kasumpingan mm / s 320 340 300 280 290 190 190
    aréa efektip méja gawé RL (ujung) mm 800 800 950 1000 1200 1400 1600
    FB (ujung) mm 900 900 1100 1200 1400 1600 1600
    dimension sakabéh LR mm 2250 2250 2400 2550 2800 3100 3300
    FB mm 1910 1910 1900 1900 2000 2100 2100
    H mm 3890 4000 4150 4580 4750 5150 5300
    kakuatan motor kW 18,5 22 22 30 37 45 75
    Total beurat (approx) kg 9200 10500 11000 12200 20900 33000 36000
    kuantitas minyak (approx) L 700 700 800 900 900 1200 1400

    36 38 39

    fitur Salient:

    akurasi operasional tinggi

    instalasi gampang

    konstruksi mantap

    Pinuh hidrolik Powered cushions, knockouts, ejectors na blankholders nu sadia

    Paling biaya-éféktif

    pendekatan slide speed tinggi

    Anjeun tiasa avail pencét sakumaha per syarat ngaropéa

    Kaunggulan tina mesin kami:

    l Jeung Sistim Servo

    pencét YIHUI hidrolik kalawan sistem servo, bisa mawa maneh 10 rupa Kaunggulan sakumaha dihandap:

    1. Tiasa nyingkahan leakage minyak. Kusabab maké Servo motor, suhu minyak tiasa handap.

    2. Inggris jeung nagara customer basa lokal, panganteur operasi bilingual, gampang beroperasi.

    3.Can ngahemat 50% - 70% énérgi listrik.

    4.Parameters na Speed ​​bisa disaluyukeun dina layar toél, gampang beroperasi. (Mesin tanpa sistem servo, speed teu acan disaluyukeun.)

    5.Can jadi layanan hirup 3 nepi ka 5 taun leuwih panjang batan mesin biasa.

    eta hartina, lamun mesin umum tiasa jasa pikeun 10 taun, lajeng mesin jeung servo, bisa migunakeun 15 taun.

    kaamanan 6.Ensure sarta gampang uninga kasalahan, gampang pikeun ngalakukeun sanggeus jasa. Kusabab alarm otomatis tur sistem otomatis ngungkulan. 

    7.Very gampang pikeun ngarobah kapang, waktos pondok tina ngarobah kapang.

    Sabab boga fungsi mémori, lamun nganggo kapang aslina, teu kedah diluyukeun parameter deui,

    8.Very sepi, teu boga noise.

    9.Much stabil ti mesin biasa.

    10.Much precision tinggi ti mesin biasa.

    l Urang bisa nyadiakeun teu ukur mesin custom, molds, robot panangan (manipulator), téhnologi prosés feeder otomatis, jeung mesin relatif lianna tapi ogé layanan garis produksi pinuh.

    l The komponén utama nu diimpor ti Jepang jeung Taiwan. Ku kituna kualitas nu geus deukeut produksi Jepang, tapi harga Unit leuwih handap ti produksi Jepang.

    l pabrik kami geus husus dina ngembangkeun bebas sarta ngahasilkeun pencét hidrolik pikeun leuwih 20 taun. Ku kituna produk anu stabil ngandung sarta luhur kualitas.

    l Mesin awak, urang maké struktur, teuing kuat ti struktur las umum bending.

    pipe Minyak l kami nganggo struktur Vidéo-on, loba kedap ti struktur las umum. Nyegah leakage minyak.

    l Urang nyandak block manifold minyak terpadu, jauh leuwih gampang pariksa mesin sarta perbaikan mesin.

    Control kualitas

    Sadaya tekenan sababaraha hidrolik di pabrik urang geus kaliwat CE, ISO, SGS, sertipikat BV.

    Fitur teknis

    1. Pigura mesin anu kaluar liwat dilas, diprosés jeung sepuh jieunan sarta polishing ngalawan karat. Boga rigidity kuat tur deformasi leutik.

    2. efisiensi Produksi nyaeta luhur kalawan speed gancang ragrag tina pindah ngageser bolster.

    3. tekenan, stroke sarta waktu pressurizing bisa disaluyukeun nurutkeun sarat ngolah.

    4. Mibanda worktable badag tur spasi maot-ngeusian. Precision nyaeta luhur kalawan dalapan samping ngageser berorientasi rail.

    5. Operasi téh aman sareng Sistim terus recurrently tiis ku dibereskeun-titik na minyak ipis kuantitatif lubricating.

    wengkuan lumaku

    1. Deep gambar sarta ngawangun bagian otomatis, patempatan Perkakas somah na kitchenware, jsb

    2. Utamana cocog pikeun manjang tur ngabentuk produk husus ngawangun.

    3. Stamping, gambar jero, bending, flanging, ngabentuk jeung prosés mencét séjén pikeun logam jeung bagian nonmetal.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  •  

    3

    Naha jadi loba parusahaan brand kawentar cooperate kalawan kami?

    pabrik 1.Our geus husus dina ngembangkeun bebas sarta ngahasilkeun pencét hidrolik kanggo 19 taun. Ku kituna produk anu stabil ngandung sarta kualitas luhur.

    2. Mesin awak, urang maké struktur, teuing kuat ti struktur las umum bending.

    3. pipe Minyak kami nganggo Vidéo-on struktur, teuing ketang ti struktur las umum. leakage minyak Nyegah.

    4. Simkuring nyandak terpadu block manifold minyak, teuing gampang pariksa mesin sarta perbaikan mesin.

    5.The komponén utama nu diimpor ti Jepang jeung Taiwan. Ku kituna kualitas nu geus deukeut produksi Jepang, tapi harga Unit leuwih handap ti produksi Jepang.

    pabrik 6.Our tiasa nawiskeun jasa garis set pinuh, saperti kapang, téhnologi prosés, sarta mesin relatif lianna.

     

    4

    sertipikat :

    2

    1

    pencét YIHUI hidrolik kalawan sistem servo, bisa mawa maneh 10 rupa kaunggulan saperti dihandap:

    1.Can nyingkahan leakage minyak. Kusabab maké Servo motor, suhu minyak tiasa handap.
    2.English jeung customer nagara basa lokal, panganteur operasi bilingual, gampang beroperasi.
    3.Can ngahemat 50% - 70% énérgi listrik.
    4.Parameters na Speed bisa disaluyukeun dina layar toél, gampang beroperasi.
    (Mesin tanpa sistem servo, speed tiasa teu acan disaluyukeun.)
    5.Can jadi layanan hirup 3 nepi ka 5 taun leuwih panjang batan mesin biasa.
    Ieu hartosna, lamun mesin umum tiasa jasa pikeun 10 taun, lajeng mesin jeung servo, bisa migunakeun 15 taun.
    6.Ensure kaamanan sarta gampang uninga kasalahan, gampang pikeun ngalakukeun sanggeus jasa.
    Kusabab alarm tur ngungkulan otomatis Sistim otomatis.
    7.Very gampang kapang robah, waktos pondok tina ngarobah kapang.
    Sabab boga fungsi mémori, lamun pamakéan éta kapang aslina, teu kedah diluyukeun parameter deui,
    8.Very sepi, teu boga noise.
    Stabil 9.Much ti mesin biasa.
    10.Much precision tinggi ti mesin biasa.

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami