pameran News

  • [YIHUI] News ti METALEX2019 Pameran

    [YIHUI] News ti METALEX2019 Pameran

    [YIHUI]News from METALEX2019 Exhibition These days,Dongguan YIHUI Hydraulic Machinery Co.,Ltd has been attending the METALEX2019 as an exhibitor. In the Exhibition many customers are attacted by our multi functional machines ,the forging type machine including Cold forging hydralic press and hot...
    Maca deui
  • [Yihui] Uleman ti Thailand Pameran

    [Yihui] Uleman ti Thailand Pameran

    [Yihui]Invitation of Thailand Exhibition Dear Customer, It’s great honor to inform that Dongguan YIHUI Hydraulic Machinery Co.,Ltd is going to Thailand to attend the METALEX2019 as an exhibitor With over 20 years’experience manufacturer of hydraulic press machine, we would attend a few for...
    Maca deui
  • Yihui diantisipasi dina Moscow Metal ngabentuk paméran

    Yihui diantisipasi dina Moscow Metal ngabentuk paméran

    Yihui anticipated in Moscow Metal forming exhibition Moscow Metal Forming Exhibition held in Russia Moscow from May 14 to 18th. Dongguan Yihui ,as an active supplier of various kinds of hydraulic press machines ,also took part in . During the exhibition ,many customers are curious about our hydr...
    Maca deui
  • poe kahiji tina Pameran MTA Vietnam International mesin

    poe kahiji tina Pameran MTA Vietnam International mesin

    poe kahiji tina Pameran Industri MTA Vietnam International Pameran mesin The MTA Vietnam International mesin Manufaktur ieu dimimitian dina poé ieu. wawakil parusahaan urang nu sibuk di stan kaluar. Dongguan YIHUI hidrolik mesin Co., LTD boga 20 taun pangalaman pencét hidrolik ...
    Maca deui
  • Dinten mimiti Pameran 20 Shenzhen International mesin Manufaktur Industri (March.28th.2019),

    Dinten mimiti Pameran 20 Shenzhen International mesin Manufaktur Industri (March.28th.2019),

    Dinten Kahiji pameran. Ieu rupa kami blanking pencét hidrolik kalawan panangan mékanis. Nalika mesin ngoperasikeun, éta katarik loba nasabah jeung ngajadikeun éta pisan museurkeun langsung. Tinggi precision mesin blanking rupa + leungeun mékanis calakan, anu bisa minuhan ulang anjeun ...
    Maca deui
  • Pameran Malaysia Smart Manufaktur

    Pameran Malaysia Smart Manufaktur

    DONGGUAN YIHUI hidrolik mesin CO.LTD nyandak bagian dina Pameran Malaysia Smart Manufaktur di MITEC, ti 15 Agustus 2018 nepi ka 18 Agustus 2018. Dongguan Yihui hidrolik mesin Co., Ltd, geus ngalaman di ngarancang jeung manufaktur rupa-rupa mesin pencét hidrolik na stamping Mac...
    Maca deui
  • Pameran Indonesia

    Pameran Indonesia

    Ti 5 ka 8 Désémber dina 2018, urang indit ka nyeepkeun bagian dina paméran "Produsén Indonesia 2018". waktos ieu, pameran éta ditahan di Jakarta Internasional Expo, Kemayoran. Simkuring, Dongguan Yihui hidrolik mesin Co., Ltd nyaeta hiji pausahaan anu husus dina gambar jero, forging, ujung cutti ...
    Maca deui
  • Invitations New ka nasabah: July 2nd- 5, Pameran (MTA Vietnam) Internasional mesin Manufaktur Industri 2019

    Invitations New ka nasabah: July 2nd- 5, Pameran (MTA Vietnam) Internasional mesin Manufaktur Industri 2019

    Invitations New ka nasabah: July 2nd- 5, 2019 (MTA Vietnam) Industri Pameran mesin Manufaktur Internasional (May.31th.2019) Dear Palanggan: Good dinten ka anjeun! Ti bulan Juli 2nd- 5, urang baris hadir di MTA Vietnam 2019 Pameran di Ho kotana chi Minh, Vietnam sakumaha exhibitors. Ieu t ...
    Maca deui
  • Internasional Otomatis bagian, asesoris, jasa jeung ngalereskeun parabot paméran

    Internasional Otomatis bagian, asesoris, jasa jeung ngalereskeun parabot paméran

    Internasional Otomatis bagian, asesoris, jasa jeung ngalereskeun parabot paméran diayakeun di Tasikmalaya Filipina ti Juli 17 nepi 19, 2016.
    Maca deui
  • Pameran INAPA 2017

    Pameran INAPA 2017

    Pameran INAPA diayakeun di Indonesia Jakarta Raya tina 29 Maret nepi ka tanggal 1 April.
    Maca deui
  • Pameran Uleman ti MTA Vietnam 2019 

    Pameran Uleman ti MTA Vietnam 2019 

    parusahaan urang -Dongguan YIHUI hidrolik mesin Co., Ltd bade hadir dina 17 International Precision Téknik, Mesin Alat jeung Pameran Metalworking na Konférénsi. Urang bakal gabung salaku hiji exhibitor di Viétnam dina 2nd bulan Juli nepi ka 5. Salaku hiji produsén ngalaman tina hidrolik pencét ma ...
    Maca deui
  • [Yihui] Surat Uleman Of Pameran Shenzhen mesin

    [Yihui] Surat Uleman Of Pameran Shenzhen mesin

    Konsumén dear, Ti 28th ka 31th Maret 2019, Dongguan Yihui pabrik bakal exhibiting di "20 Pameran The Shenzhen International mesin Manufaktur Industri" Urang cordially diondang anjeun didatangan stan kami: 3G05 Thank you very much keur perhatian Anjeun. Pangalusna Wasalam, Donggua ...
    Maca deui
12Next> >> Page 1/2